Feb 4, 2024, 7:19 PM

Преди много години 

  Poetry
274 0 0

Бях за пръв път с жена.

И някак си това е било...

филтрирано в спомените ми.

Около двадесет и пет години, оттогава.

И нито веднъж не съм се досетил да я потърся.

25 години да не потърся жената, която –

както се казва ми отне девствеността.

Без да го знае. Странно е.

 

© Камен Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??