10 may 2017, 22:00

Илюзия 

  Poesía » Filosófica
494 2 10

 

Предметно-веществен, върти се света,

наглед хармоничен, завършен и траен,

създаден преди милиони лета...

Но колко е малък в простора безкраен!

 

В човешкото тяло заключен, духа

клъбцето от нишки житейски изприда –

до онзи миг, в който, получил крила,

е вече безсмъртен, а не какавида.

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??